Welkom bij het meest opwindendste hockeykamp aan zee in juli ! Van 1 tot 5 juli nodigen we alle enthousiaste jonge hockeyliefhebbers uit om deel te nemen aan een week vol plezier, leerzame momenten en sportiviteit. Dit kamp vindt plaats op het terrein van Eclair hockey, telkens van 8u30 tot 16u30. Ons ervaren team van coaches staat klaar om de deelnemers te begeleiden en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.


Tijdens deze hockeystage zullen deelnemers niet alleen hun technische vaardigheden verbeteren, maar ook teamwork en spelstrategieën ontwikkelen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met hockey, ons programma is afgestemd op alle niveaus.

Verwacht een week vol uitdagende oefeningen, leuke wedstrijden en waardevolle lessen die niet alleen de fysieke aspecten van het spel verbeteren, maar ook de sportieve geest en camaraderie bevorderen. Samen streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin elke speler zich kan ontwikkelen, vrienden kan maken en vooral veel plezier kan hebben.

Mis deze kans niet om je liefde voor hockey te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in en beleef een onvergetelijke week vol hockeyplezier.

Inschrijven via link - Zomerstage juli 2024